[x] Închide căutarea
  Caută în categoria   Caută Autentificare
 
Dezvăluiri
Administraţie
Politică
Revista Presei din Culise
Bârfe și Zvonuri
Monden
Știrea ta
Revista Presei Străine
Economic
Forum
 
Prima pagina
Care-i interesul tau?
InfoPrompt Special
Falimente. Incapacitate de plata. Executari silite
Audiente. Contacte. Relatii
Medical.Leacuri.Terapii
Revista presei straine
Prognozele InfoPrompt
Avantajele InfoPrompt
Forum
Newsletter Special
Comunicate de presa
Sondaje InfoPrompt
Care proiect mare de investitii al Clujului va fi finantat de guvern in 2010?

  Finalizarea portiunii de autostrada
  Stadionul si Aeroportul
  Filarmonica si Spitalul de urgenta
  Toate
  Niciunul

Votează   |   Vezi rezultate
Concurs InfoPrompt
concurs InfoPrompt

Câstiga un bilet de acces la piscina World Class! Trimite un mail la adresa: contact@infoprompt.ro si s ...

Agenda Evenimente

Vremea in Cluj-Napoca

Reclama ta aici !

You need to upgrade your Flash Player.

This site requires a more recent version of the Flash plugin than you currently have. This plugin is free and can be downloaded here
 
HOME
CĂUTARE
ARHIVĂ
FOTO
VIDEO
DESPRE NOI
CONTACT
PUBLICITATE

inchide
Vezi toate articolele din Eveniment.
 
14.05.2012
  Facilitati intre 200 si 1800 de euro pentru fostii lucratori Nokia

Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Cluj (AJOFM) derulează un proiect unic în România ( şi în premieră în Uniunea Europeană) privind reconversia forţei de muncă, proiect ce beneficiază de o consistentă finanţare europeană. Proiectul „Centrul de tranziţie de la Job la Smart Job” este destinat foştilor lucrători disponibilizaţi ca urmare a închiderii producţiei la Nokia. Practic, 1416 persoane vor beneficia de un pachet de servicii şi beneficii personalizate pentru a reuşi să facă pasul înainte de la Job la Smart Job.Potrivit directorului AJOFM Cluj, Daniel Don, acest proiect benefiază de o finanţare europeană nerambursabilă în valoare de 4,5 milioane de euro iar aceşti bani vor fi cheltuiţi pentru a se asigura foştilor lucrători Nokia următoarele facilităţi:

1. Alocaţii de mobilitate, în valoare de 580 de Euro/ lucrător, pentru cei care, urmare a ocupării prin resurse proprii au reuşit dezvoltarea unor afaceri pe cont propriu sau au reuşit încadrarea în muncă la distanţă mai mare de 50 de km de domiciliul stabil.
2. Alocaţii de transport, în valoare de 100 de Euro/ lucrător pentru decontarea cheltuielilor efectuate cu transportul lucrătorilor către activităţile efectuate în Centru şi pentu căutarea activă a unui loc de muncă.
3. Alocaţia de interviu, în valoare de 200 de Euro/ lucrător pentru participarea la cel puţin două activităţi intermediate de Centru şi care vizează: interviuri, probe teoretice, probe practice sau oricare altă modalitate de recrutare, stabilite de către angajatori care au locuri de muncă vacante. Practic, se alocă bani inclusiv pentru achiziţionarea de către fostul lucrător a avestimentaţiei adecvate interviului sau pentru accesul acestuia la servicii de igienă personală: coafor, frizer, cosmetică.
4. Formare profesională, în valoare de 200 de Euro/ lucrător pentru participarea la un program de formare profesională.
5. Consultanţă şi asistenţă în vederea începerii unei activităţi independente sau pentru iniţierea unei afaceri, în valoare de 1800 de Euro/ lucrător.
6. Asistenţă financiară personalizată, în valoare de 600 de Euro/ lucrător, acordată pe perioada tranziţiei către viaţa activă şi este destinată foştilor lucrători Nokia care au copii mici.

 Pentru a beneficia de aceste facilităţi financiare, foştii lucrători disponibilizaţi de către Nokia vor trebui să-i contacteze pe experţii Centrului de la Job la Smart Job al AJOFM Cluj, situat în clădirea de birouri de  pe Calea Dorobanţilor nr. 48, la etajul 7 sau sunaţi la: 0372. 722.733 sau: 0372.722.744; ori trimiteţi un mail la: job2smart@ajofmcj.ro. De asemenea, puteţi solicita informaţii la sediul AJOFM Cluj, situat pe str. George Coşbuc nr. 2 sau la tel: 0264.590.227. Acolo veţi obţine informaţii concrete şi utile despre procedura pe care trebuie să o îndepliniţi pentru a beneficia de finanţarea asigurată în cadrul acestui proiect (vezi şi spotul video ataşat!).

Centrul de tranziţie de la Job la Smart Job al AJOFM Cluj este un proiect finanţat de către Uniunea Europeană şi Guvernul României prin Fondul European de Ajustare la Globalizare pentru lucrătorii disponibilizaţi de către Nokia.
Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 1396. Comentarii: 0. Punctaj: 10.
Votează articolul


Listeaza articolul Trimite articolul pe mail Trimite articolul prin Yahoo! Messenger
TAG-uri: AJOFM Cluj  proiect  european  facilitati  euro  lucratori Nokia  
Vezi toate articolele din Eveniment.
 
Comentariile cititorilor

 
Adaugă tu primul comentariu la acest articol !
 
Nume utilizator:
Parola:
Autentificare
Recuperare Parolă
Cont Nou
Promo InfoPrompt
SPALATORIE AUTO DE VANZARE

Biroul Executorului Judecatoresc, Man Ovidiu Ioan, anunta scoaterea la vanzare silita a spalatoriei " Speed wash" din cadrul Centrului comercial Kaufland, ca urmare a unor titlu [...]

Reclama ta aici !
Cei mai frumosi sani
Reclama ta aici !
Paparazii Anonimi

Ai reuşit să faci o fotografie sau o înregistrare video/audio cu personalităţi sau cu vedete pe care le-ai surprins în ipostaze neconforme cu statutul lor? Eşti interes [...]

Fitosii Clujului

Îi vedem mereu. Sunt lângă noi. Printre noi, însă mereu se consideră deasupra noastră. Pentru că au mai mulţi bani, se îmbracă doar cu haine de marcă, conduc maşi [...]

Reclama ta aici !
Gafe Stupide

Câştigă bani şi fii jurnalist anonim!

TRIMITE-NE ZILNIC GAFELE PE CARE LE-AI SESIZAT ŞI POŢI CÂŞTIGA 100 de Euro ![...]

Reclama ta aici !
Copyright © 2018 LION COMMUNICATIONS S.R.L. Toate drepturile rezervate.
Home     Despre Noi     Contact     Forum     Publicitate     Termeni și Condiţii
made by EIKON