[x] Închide căutarea
  Caută în categoria   Caută Autentificare
 
Dezvăluiri
Administraţie
Politică
Revista Presei din Culise
Bârfe și Zvonuri
Monden
Știrea ta
Revista Presei Străine
Economic
Forum
 
Prima pagina
Care-i interesul tau?
InfoPrompt Special
Falimente. Incapacitate de plata. Executari silite
Audiente. Contacte. Relatii
Medical.Leacuri.Terapii
Revista presei straine
Prognozele InfoPrompt
Avantajele InfoPrompt
Forum
Newsletter Special
Comunicate de presa
Sondaje InfoPrompt
Care proiect mare de investitii al Clujului va fi finantat de guvern in 2010?

  Finalizarea portiunii de autostrada
  Stadionul si Aeroportul
  Filarmonica si Spitalul de urgenta
  Toate
  Niciunul

Votează   |   Vezi rezultate
Concurs InfoPrompt
concurs InfoPrompt

Câstiga un bilet de acces la piscina World Class! Trimite un mail la adresa: contact@infoprompt.ro si s ...

Agenda Evenimente

Vremea in Cluj-Napoca

Reclama ta aici !

You need to upgrade your Flash Player.

This site requires a more recent version of the Flash plugin than you currently have. This plugin is free and can be downloaded here
 
HOME
CĂUTARE
ARHIVĂ
FOTO
VIDEO
DESPRE NOI
CONTACT
PUBLICITATE
Falimente Incapacitate De Plata Executari Silite
 
15.01.2010
  Amanari peste amanari in procesul Tower

Procesul dintre Tower Management, firma detinuta de Mihai Chezan, si SC ReadyMix, inceput din vara anului trecut, se tot amana, avocatul Tower afirmand ca este nevoit sa ceara instantei amanari intrucat administratorii celor doua societati sustin ca se poate ajunge la o intelegere.Autor: Luiza Lazar. Vizualizări: 872. Comentarii: 1. Punctaj: 30.
 
Reclama ta aici !
 
14.01.2010
  Spatiu comercial in Manastur scos la vanzare silita

InfoPrompt - informatii comerciale de top: Spatiu comercial de 95 mp, situat in Manastur scos la vanzare silita

InfoPrompt - informatii comerciale de top: Spatiu comercial de 95 mp, situat in Manastur scos la vanzare silita

InfoPrompt - informatii comerciale de top: Spatiu comercial de 95 mp, situat in Manastur scos la vanzare silitaAutor: InfoPrompt.ro. Vizualizări: 904. Comentarii: 1. Punctaj: 0.
 
 
14.01.2010
  Teren intravilan de 400 mp, situat in Faget scos la vanzare silita

InfoPrompt - informatii comerciale de top: teren intravilan de 400 mp, situat in Faget scos la vanzare silita

InfoPrompt - informatii comerciale de top: teren intravilan de 400 mp, situat in Faget scos la vanzare silita

InfoPrompt - informatii comerciale de top: teren intravilan de 400 mp, situat in Faget scos la vanzare silitaAutor: InfoPrompt.ro. Vizualizări: 912. Comentarii: 0. Punctaj: 0.
 
 
12.01.2010
  Spatiu de 202 mp,in P-ta Mihai Viteazul,scos la vanzare silita

InfoPrompt - informatii comerciale de top: Spatiu comercial de 202 mp, situat in P-ta Mihai Viteazul scos la vanzare silita

InfoPrompt - informatii comerciale de top: Spatiu comercial de 202 mp, situat in P-ta Mihai Viteazul scos la vanzare silita

InfoPrompt - informatii comerciale de top: Spatiu comercial de 202 mp, situat in P-ta Mihai Viteazul scos la vanzare silitaAutor: Ion Novacescu. Vizualizări: 826. Comentarii: 0. Punctaj: 0.
 
 
11.01.2010
  Razboi printre ruinele Akademiei

Nisco Invest, dezvoltatorul proiectului mall-ului Akademia Center, pentru a carui realizare s-a estimat o investitie de 30 de milioane de euro, continua lupta in instanta cu executantul fundatiei constructiei, creditoarea SC Soil Tech Drilling. Nisco Invest este urmarita de pericolul intrarii in insolventa ca urmare a cererii depuse in acest sens de catre Soil Tech Drilling, care reclama o creanta in valoare de aproximativ 3 milioane de lei noi. In acelasi timp, asupra firmei Nisco pluteste " sabia lui Tise", presedintele Consiliului Judetean anuntand ca va cere forului judetean sa rezilieze contractul de concesiune al terenului de pe str. Pasteur, amplasament pe care urma sa se ridice mall-ul.


Autor: Luiza Lazar. Vizualizări: 802. Comentarii: 0. Punctaj: 27.
 
 
22.12.2009
  UPDATE:Dangar Construct executata silit pentru neplata datoriilor la buget

Rand pe rand dezvoltatorii imobiliari, dintre care unii de "carton" ai Clujului intra in insolventa sau in faliment ca urmare a neplatii ratelor la creditele contractate, a facturilor catre constructori si si furnizori sau a neachitarii obligatii catre bugetul de stat. Ultimul caz in acest sens il reprezinta marele dezvoltator imobiliar Dangar Constructii, care a realizat mai multe blocuri in Floresti ( linga Cluj), in zona Cetatea Fetei. Directia Generala a Finantelor Publice Cluj (DGFP) a scos la vanzare la inceputul acestei saptamani, prin executare silita, mai multe apartamente sechestrate de la firma de contructii SC. DANGAR CONSTRUCT SRL, pentru recuperarea unor obligatii restante catre bugetul de stat.. La licitatia organizata pentru vanzarea celor patru apartamente sechestrate nu s-a prezentat nimeni, poate si ca urmare a pretului mult prea mare in raport cu calitatea si amplasarea acestor bunuri imobiliare. ( Vezi galeria foto, cu oferta imobiliara scoasa la vanzare silita,asa cum a fost afisata pe site-ul DGFP Cluj )


Autor: Adina Rastei. Vizualizări: 2030. Comentarii: 1. Punctaj: 30.
 
 
21.12.2009
  Masini, utilaje si echipamente scoase la vanzare silita

InfoPrompt - informatii de top: Masini, utilaje si echipamente scoase la vanzare silita

InfoPrompt - informatii de top: Masini, utilaje si echipamente scoase la vanzare silita

InfoPrompt - informatii de top: Masini, utilaje si echipamente scoase la vanzare silitaAutor: Adina Rastei. Vizualizări: 1143. Comentarii: 1. Punctaj: 0.
 
 
15.12.2009
  Editura Dacia afectata de un Refugiu agresiv


Editura clujeana Dacia, renumita la nivel national si rasplatita cu numeroase premii, este amenintata cu insolventa inca din luna iulie a acestui an de catre firma SC Refugiu SRL, care isi are sediul in Bucuresti. Refugiu SRL cere deschiderea procedurii de insolventa impotriva Editurii Dacia avand ca motiv neplata de catre Editura Dacia a unei sume in valoare de aproximativ 30.000 de lei.


Autor: Luiza Lazar. Vizualizări: 777. Comentarii: 0. Punctaj: 10.
 
 
11.12.2009
  Teren de 849 de mp la vanzare prin executare silita

InfoPrompt - informatii de top: Teren de 849 de mp, in Cluj Napoca, scos la vanzare silita, la un pret bun.

InfoPrompt - informatii de top: Teren de 849 de mp, in Cluj Napoca, scos la vanzare silita, la un pret bun.

InfoPrompt - informatii de top: Teren de 849 de mp, in Cluj Napoca, scos la vanzare silita, la un pret bun.Autor: Adina Rastei. Vizualizări: 1121. Comentarii: 0. Punctaj: 0.
 
 
08.12.2009
  American House ar putea fi daramata de faliment

American House, societate care in urma cu cativa ani a avut initiativa construrii unui nou cartier in Cluj-Napoca, datoreaza bani Primariei municipiului Arad, ca urmare a neplatii taxelor si impozitelor locale.


Autor: Luiza Lazar. Vizualizări: 654. Comentarii: 0. Punctaj: 20.
 
 
03.12.2009
  Dora Group fuge de datorii - administratorul este de negasit

Dora Group Residential are datorii catre unul din creditorii sai de aproximativ 44.000 de lei. La Tribunalul Comercial se judeca in aceasta perioada dosarul in care debitoarea  SC Dora Group Residential SRL este solicitata sa-i plateasca aceasta suma creditoarei SC Strabag SRL. Administratorul judiciar care se ocupa de acest dosar, Radu Berceanu, a declarat pentru Infoprompt ca nu a reusit sa dea de urma administratorului societatii debitoare si ca sediul s-a schimbat, dovada in acest sens fiind faptul ca instiintarea de intrare a societatii in faliment, procedura simplificata, pe care lichidatorul a trimis-o la sediul social de pe Calea Baciului, a venit inapoi cu mentiunea: "destinatar necunoscut" 


Autor: Luiza Lazar. Vizualizări: 721. Comentarii: 0. Punctaj: 8.
 
 
01.12.2009
  Bamboo, Manastire si tepele date presei clujene

Clever Media, compania care editeaza Ziua de Cluj, a cerut deschiderea procedurii de insolventa impotriva firmei Silver Media, firma fondata de catre jurnalistul Silviu Manastire, cel care a editat editia de Transilvania a ziarului Gardianul. Prin acest proces, Clever Media spera sa-si recupereze de la Silver Media o datorie in valoare de aproximativ 24.000 de lei noi, reprezentand datorii comerciale ajunse la scadenta (servicii publicitare), plus 10.243 de lei reprezentand penalitati de intarziere. Suma aceasta reprezinta o parte din contravaloarea serviciilor de publicitate prestate de creditor in favoarea debitorului ( machete publicitare in ziar, mesh-uri, panouri, etc. ) cu ocazia deschiderii clubului Bamboo la Cuj.


Autor: Luiza Lazar. Vizualizări: 3947. Comentarii: 0. Punctaj: 45.
 
 
26.11.2009
  Tower Park, prabusit in datorii. Chezan e la adapost in SUA

SC Tower, dezvoltatorul controversatelor proiecte Tower Park de pe Calea Floresti si River Park de langa Clujana, se afunda in probleme financiare din ce in ce mai mari. Societatea are datorii uriase catre Fisc, acestea depasind valoarea de 700.000 de lei noi. Suma este compusa din 655.325 de lei debite si 58.861 majorari intarziere. surse din piata sustin ca Mihai Chezan, administratorul Tower, ar fi plecat in SUA.


Autor: Luiza Lazar. Vizualizări: 1094. Comentarii: 0. Punctaj: 43.
 
 
25.11.2009
  Autoutilitara Mercedes Sprinter si Daewoo Matiz scoase la vanzare silita!

InfoPrompt - Informatii utilitare; Autoutilitara Mercedes Sprinter an de fabricatie 2003 si Autoturism Daewoo Matiz , an fabricatie 2005 scoase la vinzare silita.

InfoPrompt - Informatii utilitare; Autoutilitara Mercedes Sprinter an de fabricatie 2003 si Autoturism Daewoo Matiz , an fabricatie 2005 scoase la vinzare silita.Autor: Adina Rastei. Vizualizări: 762. Comentarii: 0. Punctaj: 0.
 
 
25.11.2009
  Apartament cu 4 camere de 99,33 mp la vanzare prin executare silita!

InfoPrompt - Informatii de top: Apartament cu 4 camere situat in Cluj Napoca scos la vinzare silita la un pret bun

InfoPrompt - Informatii de top: Apartament cu 4 camere situat in Cluj Napoca scos la vinzare silita la un pret bun

InfoPrompt - Informatii de top: Apartament cu 4 camere situat in Cluj Napoca scos la vinzare silita la un pret bunAutor: Adina Rastei. Vizualizări: 970. Comentarii: 0. Punctaj: 0.
 
 
25.11.2009
  Ancheta InfoPrompt: Razbunarea tepelor imobiliare.Cazul Baciu

In Buletinul Insolventei din data de 19 august s-a publicat anuntul ca firma RAN Investitii din Cluj a intrat in insolventa din cauza datoriilor neplatite catre 45 de creditori, furnizori si prestatori de servici. Pana aici am putea spune ca e un fapt banal, comun, care se petrece zilnic in aceasta zodie a crizei. Aruncand insa o privire in spatele acestui anunt banal ne reamintim ca in data de 24 august 2009, tencuiala de pe tavanul din bucătăria unui apartament situat în complexul de blocuri noi de pe Calea Baciului a căzut... în capul unei femei însărcinate în luna a şaptea. Aceasta venise in vizita la prietena sa, care tocmai se mutase in apartamentul nou cumparat in blocul C din Ansamblul asa zis rezidential „Europort” din comuna Baciu.Autor: Luiza Lazar. Vizualizări: 1164. Comentarii: 0. Punctaj: 19.
 
 
25.11.2009
  Taxi Diesel avariat din cauza datoriilor

"Diesel Taxi, poftiti", "Buna ziua, va cauta insolventa!" SC Taxi Diesel Club 2000 SRL se confrunta cu probleme financiare. Societatea are datorii in valoare totala de 53.630 de lei noi, la Finante si la Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).


Autor: Luiza Lazar. Vizualizări: 723. Comentarii: 0. Punctaj: 19.
 
 
24.11.2009
  Cladirea de birouri a companiei LISSIM scoasa la vanzare silita!

Directia Generala a Finantelor Publice Cluj (DGFP) a scos la vanzare, prin executare silita, cladirea in care functioneaza sediul central al companiei LISSIM din Gherla, una din cele mai mari si active companii din domeniul industriei termopanelor din Cluj si din Transilvania. Licitatia publica va avea loc in data de 08 decembrie 2009, ora 10, la sediul DGFP din P-ta Avram Iancu nr.19, camera 236 si va avea ca obiect vanzarea  cladiri de birouri situata in Gherla str.Hasdatii nr.3., sechestrata de la S.C. LISSIM SRL. Mentionam ca sediul social al companiei amintite se afla la aceeasi adresa. Autor: Adina Rastei. Vizualizări: 1074. Comentarii: 1. Punctaj: 29.
 
 
24.11.2009
  Telezimex, amenintata cu insolventa

TELEZIMEX, una dintre cele mai cunoscute firme de produse electronice din Cluj, a intrat in insolventa inca din iunie anul acesta din cauza crizei economice care a generat o puternica scadere a consumului de pe piata a produselor de acest tip. Nagy Zoltan, actionarul principal si fondatorul Telezimex, lupta, cu ajutorul avocatilor, sa-si scape compania de la faliment.Autor: Luiza Lazar. Vizualizări: 1185. Comentarii: 0. Punctaj: 27.
 
 
23.11.2009
  Spatiu comercial de 202 mp in centrul Clujului scos la vanzare silita!

Infoprompt informatii de top: Un spatiu comercial de peste 200 de mp, situat in centrul Clujului, va fi scos la vinzare silita in perioada urmatoare.


Autor: Adina Rastei. Vizualizări: 667. Comentarii: 0. Punctaj: 0.
 
 
23.11.2009
  Hala de 1246 mp in Cluj scoasa la vanzare silita!

InfoPrompt Informatii de top: ConstrucÅ£ie tip parter (hală) construită pe fundaÅ£ii de beton având suprafaÅ£a construită de 1246 mp, platforme betonate în suprafaţă de 592 mp ÅŸi teren în suprafaţă de 2495 mp, scoase la vinzare silita. 


Autor: Adina Rastei. Vizualizări: 817. Comentarii: 0. Punctaj: 0.
 
 
23.11.2009
  Autoutilitara Citroen Jumper scoasa la vinz silita!

InfoPrompt - Informatii utilitare: Autoutilitara Citroen Jumper scoasa la vinzare silita la un pret bun.

InfoPrompt - Informatii utilitare: Autoutilitara Citroen Jumper scoasa la vinzare silita la un pret bun.

InfoPrompt - Informatii utilitare: Autoutilitara Citroen Jumper scoasa la vinzare silita la un pret bun.Autor: Adina Rastei. Vizualizări: 683. Comentarii: 0. Punctaj: 0.
 
 
19.11.2009
  Dezvoltatorul Credo Grup are datorii de 162 miliarde de lei

Credo Grup, unul dintre dezvoltatorii imobiliari importanti din Cluj se afla in insolventa si are datorii de peste 16,2 milioane de lei noi ( 162 de miliarde de lei vechi ) catre o multime de creditori. Ieri s-a desfasurat la Tribunalul Comercial o noua infatisare a procesului dintre Credo Grup, reprezentata de administratorul special si cativa dintre creditori: BRD-, S.C.INDY GO S.R.L., firma specializata in comertul cu materiale de constructii si S.C. SOLANDRA COMIMPEX S.R.L., cu acelasi profil.  In cadrul audierilor de ieri creditorii au formulat mai multe contestatii impotriva CREDO Grup  cu privire la tabelul preliminar al creantelor, solicitind instantei o reevaluare a acestora.


Autor: Luiza Lazar. Vizualizări: 1103. Comentarii: 3. Punctaj: 29.
 
 
18.11.2009
  ProWine International spera sa scape de faliment

ProWine International, una dintre cele mai reprezentative companii clujene din domeniul viticol, a intrat intr-o zodie a cancerului, cel putin daca avem in vedere faptul ca a ajuns pe una din listele de sedinta de la Tribunalul Comercial, la capitolul insolventa. De altfel, Tribunalul Comercial Cluj a ajuns una din cele mai supraincarcate instante clujene ca urmare a numarului enorm de cauze care sunt judecate zilnic si care au ca obiect insolventa sau falimentul. Arbitrajul instantei ultima solutie utilizata de firmele creditoare pentru a-si recupera datoriile.


Autor: Luiza Lazar. Vizualizări: 637. Comentarii: 0. Punctaj: 17.
 
 
17.11.2009
  Un “Produs de Cluj” aproape de insolventa

Ieri s-a desfasurat o noua infatisare a procesului dintre creditoarea S.C. SIMPROMAT S.R.L. si debitoarea S.C. ECO MAT S.R.L. a carui miza o reprezinta declansarea procedurii de insolvabilitate, ca urmarea a neplatii unei datorii de 130.000 lei. Suma reprezinta contravaloarea unor marfuri pe care ECO MAT le-a achizitionat de la firma SIMPROMAT din Oradea. Firma ECOMAT si-a facut in vara o campanie de imagine extrem de agresiva pe Realitatea TV ca fiind un "produs de Cluj" de toata increderea. Campania de imagine "Produs de Cluj"s-a desfasurat in luna iunie 2009, fiind organizata in colaborare cu Primaria si Consiliul Judetean iar clujenii erau indemnati insistent sa aiba incredere si sa cumpere produse de Cluj.Autor: Luiza Lazar. Vizualizări: 155. Comentarii: 0. Punctaj: 10.
 
 
17.11.2009
  Sabia falimentului pluteste deasupra Akademia Center

Nisco Invest, parte a grupului de firme Nisco Group si initiatorul proiectului de mall Akademia Center din complexul studentesc Hasdeu, pentru a carui realizare s-a estimat o investitie de 30 de milioane de euro, se afla in pragul insolventei si al falimentului ca urmare a cererii depuse in acest sens de creditoarea S.C. Soil Tech Drilling S.R.L., care reclama o creanta in valoare de aproximativ 3 milioane de lei noi, izvorata din neplata lucrarilor la fundatiile speciale ale proiectului. Intre cele doua parti exista un diferend vechi ca urmare a neintelegerilor si neconcordantelor aparute intre solicitarile dezvoltatorului si, inclusiv, recunoasterea de catre acesta a lucrarilor efectuate de catre executant si pretentiile celui din urma.


Autor: Luiza Lazar. Vizualizări: 791. Comentarii: 1. Punctaj: 37.
 
 
16.11.2009
  Razboi juridic pentru supravietuire in paradisul Bonjour

DEZVALUIRE InfoPrompt: La Tribunalul Comercial Cluj se afla pe rol unul din cele mai dramatice procese comerciale, in fapt un demers cu cutitul la os al uneia din cele mai mari firme de constructii din Cluj, in calitatea sa de executant al unei mari investitii imobiliare. Botezat de InfoPrompt drept "razboiul pentru supravietuire din Paradisul Bonjour", litigiul juridic si comercial dintre constructorul ansamblului rezidential "Bonjour" din cartierul Buna Ziua, SC. CH TRANSBETON CONSTRUCTII S.R.L., in calitate de creditor, firma apartinind potentului om de afaceri Chimu Capusan, care in septembrie 2009 se afla pe locul 8 in topul firmelor de constructii clujene de succes si debitoarea  S.C. MAO IMOBILIARE, apartinind unor investitori italieni.Autor: Luiza Lazar. Vizualizări: 2642. Comentarii: 0. Punctaj: 9.
 
 
10.11.2009
  Club Trans are o datorie de peste 1 milion si jumatate de lei noi la Finante

Societatea comerciala Club Trans S.R.L. are o datorie de peste un million si jumatate de lei noi la Finante. Astazi s-a desfasurat la Tribunalul Comercial o noua infatisare a procesului dintre societatea debitoare care a intrat in faliment inca din martie 2009 si creditorii S.C. ARABESQUE S.R.L., Administratia Finantelor Publice, Inspectoratul Teritorial de Munca, S.C. Comat S.A., S.C. GHM MIXBETON S.R.L. si S.C. EURIAL LEASING IFN S.A.


Autor: Luiza Lazar. Vizualizări: 688. Comentarii: 0. Punctaj: 6.
 
 
05.11.2009
  Energicon a intrat in insolventa

S.C. Energicon S.R.L. a anuntat astazi, la Tribunalul Comercial, intrarea in procedura insolventei. In fata instantei s-a prezentat creditoarea S.C. Aci Cluj S.A. si reprezentanta societatii Strabag S.R.L.


Autor: Luiza Lazar. Vizualizări: 653. Comentarii: 0. Punctaj: 16.
 
 
05.11.2009
  Salvarea Sticla Turda impune vanzarea tuturor activelor si concedieri

Reprezentul AVAS a cerut lichidatorului, in cadrul procesului care vizeaza falimentul fabricii Sticla Turda, sa vanda de urgenta 25 din cele 26 de active ale societatii pentru a-si putea plati datoriile curente.


Autor: Luiza Lazar. Vizualizări: 630. Comentarii: 0. Punctaj: 32.
 
 
04.11.2009
  Misterul excavatorului furat

Un excavator asa-zis furat a fost subiectul principal al uneia dintre infatisarile de la Tribunalul Comercial de astazi. Dintre partile aflate in proces, avand ca obiect procedura de insolventa impotriva societatii comerciale WERKON S.R.L, s-a prezentat lichidatoarea, reprezentata de Cabinetul Individual de Insolventa Cremene Simion, declarand ca a inceput procedura de identificare si evaluare a bunurilor aflate in patrimoniul societatii, insa bunul cel mai important si mai valoros, un excavator, nu s-a gasit.


Autor: Luiza Lazar. Vizualizări: 599. Comentarii: 0. Punctaj: 13.
 
 
27.10.2009
  O DACIE Double Cab scoasa la vanzare silita

O DACIE Double Cab scoasa la vanzare silita.


Autor: Antonela Gyongy. Vizualizări: 628. Comentarii: 0. Punctaj: 0.
 
 
27.10.2009
  Imobile in Turda scoase la vanzare silita

Imobile in Turda scoase la vanzare silita


Autor: InfoPrompt.ro. Vizualizări: 879. Comentarii: 0. Punctaj: 0.
 
 
27.10.2009
  Teren in Faget scos la vanzare silita, la un pret bun

Teren in Faget scos la vanzare silita, la un pret bun.Autor: InfoPrompt.ro. Vizualizări: 856. Comentarii: 0. Punctaj: 0.
 
 
14.10.2009
  CEROC-Sanse de reorganizare?

Procesul desfasurat astazi, 14 octombrie 2009,  la Tribunalul Comercial Cluj cu privire la falimentul S.C. Cercoc S.A. s-a incheiat cu incuviintarea de catre instanta a unui termen in vederea continuarii procedurii de valorificare a bunurilor din patrimoniul debitoarei.Autor: Luiza Lazar. Vizualizări: 765. Comentarii: 0. Punctaj: 81.
 
 
13.10.2009
  Ene Constantin: Documentele originale nu fac dovada restituirii sumei

Procesul desfasurat astazi, 13 octombrie la Tribunalul Comercial Cluj între societatea comerciala Denis Import-Export Boutique SRL (debitor) si creditorul Ene Constantin a ramas în pronuntare.
Reprezentanta partii debitoare a afirmat ca natura juridica a acestei cauze este una civila, prin urmare solutionarea ei este de competenta judecatoriei, si nu a Tribunalului Comercial.Autor: Luiza Lazar. Vizualizări: 584. Comentarii: 0. Punctaj: 54.
 
 
09.10.2009
  Masini scoase la vinzare silita

Fiat Ducato si autoutilitara FORD Transit, folosite, scoase la vânzare silita, la un pret bun.Autor: InfoPrompt.ro. Vizualizări: 725. Comentarii: 0. Punctaj: 0.
 
 
09.10.2009
  Ford Focus din 2001 executat silit la un pret bun

Autoturism FORD FOCUS, 1,8 TDI, motor 1753 cmc, puterea 55 kW, combustibil motorina, culoare gri,an fabricatie 2001, pret de pornire 7.150 lei, plus TVA* în suma de 1.359 lei.Autor: InfoPrompt.ro. Vizualizări: 823. Comentarii: 1. Punctaj: 0.
 
Nume utilizator:
Parola:
Autentificare
Recuperare Parolă
Cont Nou
Promo InfoPrompt
SPALATORIE AUTO DE VANZARE

Biroul Executorului Judecatoresc, Man Ovidiu Ioan, anunta scoaterea la vanzare silita a spalatoriei " Speed wash" din cadrul Centrului comercial Kaufland, ca urmare a unor titlu [...]

Reclama ta aici !
Cei mai frumosi sani
Reclama ta aici !
Paparazii Anonimi

Ai reuşit să faci o fotografie sau o înregistrare video/audio cu personalităţi sau cu vedete pe care le-ai surprins în ipostaze neconforme cu statutul lor? Eşti interes [...]

Fitosii Clujului

Îi vedem mereu. Sunt lângă noi. Printre noi, însă mereu se consideră deasupra noastră. Pentru că au mai mulţi bani, se îmbracă doar cu haine de marcă, conduc maşi [...]

Reclama ta aici !
Gafe Stupide

Câştigă bani şi fii jurnalist anonim!

TRIMITE-NE ZILNIC GAFELE PE CARE LE-AI SESIZAT ŞI POŢI CÂŞTIGA 100 de Euro ![...]

Reclama ta aici !
Copyright © 2018 LION COMMUNICATIONS S.R.L. Toate drepturile rezervate.
Home     Despre Noi     Contact     Forum     Publicitate     Termeni și Condiţii
made by EIKON