[x] Închide căutarea
  Caută în categoria   Caută Autentificare
 
Dezvăluiri
Administraţie
Politică
Revista Presei din Culise
Bârfe și Zvonuri
Monden
Știrea ta
Revista Presei Străine
Economic
Forum
 
Prima pagina
Care-i interesul tau?
InfoPrompt Special
Falimente. Incapacitate de plata. Executari silite
Audiente. Contacte. Relatii
Medical.Leacuri.Terapii
Revista presei straine
Prognozele InfoPrompt
Avantajele InfoPrompt
Forum
Newsletter Special
Comunicate de presa
Sondaje InfoPrompt
Care proiect mare de investitii al Clujului va fi finantat de guvern in 2010?

  Finalizarea portiunii de autostrada
  Stadionul si Aeroportul
  Filarmonica si Spitalul de urgenta
  Toate
  Niciunul

Votează   |   Vezi rezultate
Concurs InfoPrompt
concurs InfoPrompt

Câstiga un bilet de acces la piscina World Class! Trimite un mail la adresa: contact@infoprompt.ro si s ...

Agenda Evenimente

Vremea in Cluj-Napoca

Reclama ta aici !

You need to upgrade your Flash Player.

This site requires a more recent version of the Flash plugin than you currently have. This plugin is free and can be downloaded here
 
HOME
CĂUTARE
ARHIVĂ
FOTO
VIDEO
DESPRE NOI
CONTACT
PUBLICITATE

inchide
Vezi toate articolele din Falimente Incapacitate De Plata Executari Silite.
 
14.10.2009
  CEROC-Sanse de reorganizare?

Procesul desfasurat astazi, 14 octombrie 2009,  la Tribunalul Comercial Cluj cu privire la falimentul S.C. Cercoc S.A. s-a incheiat cu incuviintarea de catre instanta a unui termen in vederea continuarii procedurii de valorificare a bunurilor din patrimoniul debitoarei.

Procesul a fost amanat intrucat este necesara convocarea comitetului creditorilor pentru a accepta sau a respinge oferta propusa de catre reprezentantul debitoarei. De asemenea, reprezentantul a afirmat ca s-a furnizat o parte din plata catre salariati. Pe lista tabelului preliminar al creditorilor se afla, printre altele, B.R.D., Administratia Financiara, A.V.A.S., Primaria Cluj, S.C. Electrica Nord S.A., A.P.A.P.S., S.C. Cerasil S.A., S.C. World Mediatrans S.R.L., salariatii Ceroc S.A si Comitetul Actionarilor SC Ceroc S.A.

S.C. Ceroc S.A. Cluj, fostul Institut de Cercetare si Proiectare in Industria Portelanului, isi are sediul pe strada Treboniu Laurian, nr.1, iar domeniile principale de activitate ale societatii sunt  productia si comercializarea de articole decorative si de menaj din portelan fosfatic, decalcomanii pe sticla si ceramica si fabricarea pigmentilor si a colorantilor ceramici, pentru sticla si vase emailate.

Intre anii 1998 si 2003, capitalul social al debitoarei a fost majorat de trei ori. Aceste majorari au fost facute in vederea atragerii de lichiditati pentru rezolvarea problemelor financiare ale debitoarei. Singura societate care a subscris la majorarea capitalului social a fost Carpathian Investments Ltd, desi au fost depuse diligente pentru identificarea si atragerea altor potentiali investitori. Actionarului majoritar, Carpathian Investments Ltd, nu i-a fost prezentata situatia reala a societatii debitoare si a datoriilor acumulate. Aceasta realitate a fost dezvaluita la data efectuarii controlului de catre Directia Generala a Finantelor Publice Cluj. La inceputul anului 2003, societatea inregistra debite restante in primul rand fata de bugetul de stat si fata de bugetul asigurarilor sociale. Toate aceste debite, inregistrate in contabilitatea debitoarei, se datoreaza, in primul rand, discontinuitatii comenzilor, care nu au permis acoperirea din productie a datoriilor asumate.

Printre principalele cauze care au condus la starea de incetare de plati a debitoarei se numara dotarea tehnologica necorespunzatoare, piata restransa de desfacere a produselor proprii, nerespectarea graficelor de rambursare a creditului contractat la B.R.D., costul ridicat al materiilor prime, lipsa comenzilor ritmice de pe piata interna si externa, costurile foarte mari de productie, datoriile catre bugetele de stat si cheltuielile mari cu salariile necorelate cu productia fizica realizata.

In tabelul de justificare a cheltuielilor societatii, perioada de raportare 01.06.2009 – 31.07.2009, realizat de Casa de Insolventa Transilvania SPRL, totalul de incasari este de 5.387,38 lei, iar totalul platilor este de 6.863,53 lei. Procesul a fost amanat pana la data de 16 decembrie 2009.
Autor: Luiza Lazar. Vizualizări: 759. Comentarii: 0. Punctaj: 81.
Votează articolul


Listeaza articolul Trimite articolul pe mail Trimite articolul prin Yahoo! Messenger
TAG-uri: proces  faliment  capital social  datorii  
Vezi toate articolele din Falimente Incapacitate De Plata Executari Silite.
 
Comentariile cititorilor

 
Adaugă tu primul comentariu la acest articol !
 
Nume utilizator:
Parola:
Autentificare
Recuperare Parolă
Cont Nou
Promo InfoPrompt
SPALATORIE AUTO DE VANZARE

Biroul Executorului Judecatoresc, Man Ovidiu Ioan, anunta scoaterea la vanzare silita a spalatoriei " Speed wash" din cadrul Centrului comercial Kaufland, ca urmare a unor titlu [...]

Reclama ta aici !
Cei mai frumosi sani
Reclama ta aici !
Paparazii Anonimi

Ai reuşit să faci o fotografie sau o înregistrare video/audio cu personalităţi sau cu vedete pe care le-ai surprins în ipostaze neconforme cu statutul lor? Eşti interes [...]

Fitosii Clujului

Îi vedem mereu. Sunt lângă noi. Printre noi, însă mereu se consideră deasupra noastră. Pentru că au mai mulţi bani, se îmbracă doar cu haine de marcă, conduc maşi [...]

Reclama ta aici !
Gafe Stupide

Câştigă bani şi fii jurnalist anonim!

TRIMITE-NE ZILNIC GAFELE PE CARE LE-AI SESIZAT ŞI POŢI CÂŞTIGA 100 de Euro ![...]

Reclama ta aici !
Copyright © 2018 LION COMMUNICATIONS S.R.L. Toate drepturile rezervate.
Home     Despre Noi     Contact     Forum     Publicitate     Termeni și Condiţii
made by EIKON