[x] Închide căutarea
  Caută în categoria   Caută Autentificare
 
Dezvăluiri
Administraţie
Politică
Revista Presei din Culise
Bârfe și Zvonuri
Monden
Știrea ta
Revista Presei Străine
Economic
Forum
 
Prima pagina
Care-i interesul tau?
InfoPrompt Special
Falimente. Incapacitate de plata. Executari silite
Audiente. Contacte. Relatii
Medical.Leacuri.Terapii
Revista presei straine
Prognozele InfoPrompt
Avantajele InfoPrompt
Forum
Newsletter Special
Comunicate de presa
Sondaje InfoPrompt
Care proiect mare de investitii al Clujului va fi finantat de guvern in 2010?

  Finalizarea portiunii de autostrada
  Stadionul si Aeroportul
  Filarmonica si Spitalul de urgenta
  Toate
  Niciunul

Votează   |   Vezi rezultate
Concurs InfoPrompt
concurs InfoPrompt

Câstiga un bilet de acces la piscina World Class! Trimite un mail la adresa: contact@infoprompt.ro si s ...

Agenda Evenimente

Vremea in Cluj-Napoca

Reclama ta aici !

You need to upgrade your Flash Player.

This site requires a more recent version of the Flash plugin than you currently have. This plugin is free and can be downloaded here
 
HOME
CĂUTARE
ARHIVĂ
FOTO
VIDEO
DESPRE NOI
CONTACT
PUBLICITATE
Succes A La Cluj
 
17.02.2012
  hacked by differenthack Ashiyane Digital Security Team

hacked by differenthack Ashiyane Digital Security Team


Autor: InfoPrompt.ro. Vizualizări: 1437. Comentarii: 0. Punctaj: 0.
 
Reclama ta aici !
 
26.01.2011
  Primul pas pentru Spitalul Regional de Urgenta

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, va înainta plenului forului judeţean spre aprobare, în proxima şedinţă, proiectul referitor la aprobarea oportunităţii de demarare a proiectului de parteneriat public – privat pentru realizarea obiectivului de investiţii “Spital Regional de Urgenţă Cluj”. Deşi deserveşte aproximativ 3 milioane de locuitori, în prezent, la nivelul municipiului Cluj-Napoca nu există o unitate medicală care să asigure în mod centralizat şi la standarde europene asistenţa medicală în regim de urgenţă.
În principal cauzele acestui fenomen sunt următoarele:


Autor: InfoPrompt.ro. Vizualizări: 428. Comentarii: 0. Punctaj: 0.
 
 
20.12.2010
  1.000.000 de pasageri pe Aeroportul International Cluj Napoca

Luni s-a petrecut un moment istoric pe Aeroportul international Cluj Napoca: cel de-al 1 milionulea pasager a fost procesat pentru imbarcare in jurul orei 12,30. Flaviu Bogdan Baitan a fost fericitul norocos castigator a unui premiu oferit pentru atingerea pragului de 1 milioan de castigatori. Pasagerul a primit de la Aeroportul clujean doua bilete de avion catre orice destinatie doreste. Acesta a spus ca va alege Tailanda ca destinatie.Precizam ca intreaga ceremonie a fost gazduita de actorul Florin Piersic, care a intretinut atmosfera in stilul sau caracteristic.Autor: InfoPrompt.ro. Vizualizări: 376. Comentarii: 0. Punctaj: 0.
 
 
02.06.2010
  Clujana se dezvolta:100 de noi angajati

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Alin Tise, a declarat marti ca la  Clujana vor fi angajati inca 100 de muncitori pe o perioada determinata de patru luni, pentru a fi onorat un contract de lohn. Tise sustine ca in acest moment cei 300 de angajti ai Clujana nu pot onora aceasta comanda venita din partea unei misterioase firme romanesti a carei identitate nu a fost dezvaluita de catre oficialul C.J.


Autor: InfoPrompt.ro. Vizualizări: 382. Comentarii: 0. Punctaj: 10.
 
 
08.04.2010
  Ionel Haiduc a fost reales presedinte al Academiei Romane

Academicianul clujean Ionel Haiduc a fost reales presedinte al Academiei Romane, in cadrul Adunarii Generale, care a avut loc joi la Bucuresti. Ionel Haiduc a candidat pentru un nou mandat in fruntea celui mai inalt for al culturii si inteligentei romanesti. In urma primului tur de scrutin, in cadrul caruia au mai candidat si istoricul Razvan Theodorescu si medicul Victor Voicu au ramas in competitie academicianul clujean si matematicianul Viorel Barbu.Autor: InfoPrompt.ro. Vizualizări: 290. Comentarii: 0. Punctaj: 0.
 
 
16.12.2009
  Ciprus Bank a luat 10% din Banca Transilvania

Bank of Cyprus a cumparat aproape 10 % din Banca Transilvania, mai exact un pachet de 102.862.785 actiuni din capitalul acesteia, pentru care a platit 58 milioane de euro.InfoPrompt va informat in urma cu cca o saptamina ca la bursa de Valori Bucuresti s-au perfectat cinci tranzactii tip DEAL prin intermediul carora s-a vindut 4% din capitalul bancii (peste 42 milioane de actiuni ) pentru suma de aproape 25 milioane euro. Tot saptamina trecuta media de specialitate a anuntat faptul ca o banca din Uniunea Europeana va achizitiona circa 20% din capitalul Bancii Transilvania.Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 574. Comentarii: 0. Punctaj: 20.
 
 
28.08.2009
  Claudiu Silaghi - profit de 100% din vanzarea actiunilor BT

Claudiu Silaghi, fondator al Băncii Transilvania ÅŸi membru al Consiliului de AdministraÅ£ie al băncii clujene, a reuÅŸit în 27 august o lovitură de maestru pe piaÅ£a de capital, obÅ£inând un profit de 100% din vânzarea a jumătate din portofoliul de acÅ£iuni pe care le deÅ£ine la bancă.  


Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 280. Comentarii: 0. Punctaj: 0.
 
 
27.08.2009
  Clujenii fac softul pentru primul laptop Nokia

Informaticienii clujeni angajati ai unitatii de cercetare Nokia România care activeaza în cladirea Olimpia Bussines Center vor crea software-ul pentru primul laptop care va fi scos pe piata de gigantul finlandez din industria comunicatiilor. Nokia Booklet 3 G va fi compatibil cu sistemul de operare Windows al Microsoft si se va baza pe un procesor Intel. Aparatul va avea o autonomie de 12 ore si 1,2 kg.Autor: Ion Novacescu. Vizualizări: 358. Comentarii: 0. Punctaj: 0.
 
Nume utilizator:
Parola:
Autentificare
Recuperare Parolă
Cont Nou
Promo InfoPrompt
SPALATORIE AUTO DE VANZARE

Biroul Executorului Judecatoresc, Man Ovidiu Ioan, anunta scoaterea la vanzare silita a spalatoriei " Speed wash" din cadrul Centrului comercial Kaufland, ca urmare a unor titlu [...]

Reclama ta aici !
Cei mai frumosi sani
Reclama ta aici !
Paparazii Anonimi

Ai reuşit să faci o fotografie sau o înregistrare video/audio cu personalităţi sau cu vedete pe care le-ai surprins în ipostaze neconforme cu statutul lor? Eşti interes [...]

Fitosii Clujului

Îi vedem mereu. Sunt lângă noi. Printre noi, însă mereu se consideră deasupra noastră. Pentru că au mai mulţi bani, se îmbracă doar cu haine de marcă, conduc maşi [...]

Reclama ta aici !
Gafe Stupide

Câştigă bani şi fii jurnalist anonim!

TRIMITE-NE ZILNIC GAFELE PE CARE LE-AI SESIZAT ŞI POŢI CÂŞTIGA 100 de Euro ![...]

Reclama ta aici !
Copyright © 2018 LION COMMUNICATIONS S.R.L. Toate drepturile rezervate.
Home     Despre Noi     Contact     Forum     Publicitate     Termeni și Condiţii
made by EIKON