[x] Închide căutarea
  Caută în categoria   Caută Autentificare
 
Dezvăluiri
Administraţie
Politică
Revista Presei din Culise
Bârfe și Zvonuri
Monden
Știrea ta
Revista Presei Străine
Economic
Forum
 
Prima pagina
Care-i interesul tau?
InfoPrompt Special
Falimente. Incapacitate de plata. Executari silite
Audiente. Contacte. Relatii
Medical.Leacuri.Terapii
Revista presei straine
Prognozele InfoPrompt
Avantajele InfoPrompt
Forum
Newsletter Special
Comunicate de presa
Sondaje InfoPrompt
Care proiect mare de investitii al Clujului va fi finantat de guvern in 2010?

  Finalizarea portiunii de autostrada
  Stadionul si Aeroportul
  Filarmonica si Spitalul de urgenta
  Toate
  Niciunul

Votează   |   Vezi rezultate
Concurs InfoPrompt
concurs InfoPrompt

Câstiga un bilet de acces la piscina World Class! Trimite un mail la adresa: contact@infoprompt.ro si s ...

Agenda Evenimente

Vremea in Cluj-Napoca

Reclama ta aici !

You need to upgrade your Flash Player.

This site requires a more recent version of the Flash plugin than you currently have. This plugin is free and can be downloaded here
 
HOME
CĂUTARE
ARHIVĂ
FOTO
VIDEO
DESPRE NOI
CONTACT
PUBLICITATE
Termeni si Conditii
 

TERMENI SI CONDITII PENTRU UTILIZAREA www.infoprompt.ro

Vizitarea si utilizarea www.infoprompt.ro presupune acceptarea automata a acestor TERMENI SI CONDITII de utilizare a site-ului. Administratorii site-lui recomanda citirea cu atentie a acestora si isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara nici o alta notificare.

Administratorul site-lui web: www.infoprompt.ro este S.C. LION COMMUNICATIONS S.R.L. cu sediul in Cluj Napoca, str. Gh. Dima nr. 20, inregistrata la Registrul Comertului Cluj cu numarul J12/1063/2009, C.I.F. RO 25559742.

www.infoprompt.ro este un site web complex, care activeaza concomitent pe mai multe dimensiuni:

 • infoprompt.ro - ziar online, cu informatii, stiri si cu alte materiale editoriale, precum si furnizor de informatii cu caracter administrativ sau utilitar, etc.
 • infoprompt.ro - un site prestator de servicii pre-platite si platite
 • Drepturi de proprietate intelectuala

  Continutul si design-ul www.infoprompt.ro, inclusiv: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, bazele de date accesibile prin intermediul sau, etc. sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.

  In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site-ul www.infoprompt.ro, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie. In cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, inclusiv cele publicitare sau de promovare, acestea sunt identficate prin mentionarea numelui partenerului/clientului linga textul sau imaginea respectiva.

  Dreptul de copyright pentru materialele, informatiile, etc. existente pe acest site este detinut de S.C. LION COMMUNICATIONS S.R.L. sau de catre clientii si.partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara, explicita, obtinuta prin acord scris al S.C. LION COMMUNICATIONS S.R.L. sau partenerii sai, la adresa de mail: contact (at) infoprompt.ro.

  In cazul oricaror daune cauzate firmei S.C. LION COMMUNICATIONS S.R.L. sau unei terte parti, veti fi de acord sa platiti toate daunele integral.

  Acces. Interdictii. Restrictii

  www.infoprompt.ro ofera, pe de-o parte acces liber la acest site si la o mare parte din materialele sale, iar pe de alta parte permite accesul utilizatorilor la unele materiale si servicii ale site-lui in baza unei taxe preplatite sau platite. www.infoprompt.ro autorizeaza vizitatorii sa vizualizaeze, imprime si sa transmita informatiile existente pe site doar in scopuri personale, ne-comerciale. Anumite sectiuni din cadrul site-ului contin materiale sau informatii puse la dispozitie de catre utilizatorii www.infoprompt.ro printr-o licenta gratuita si neexclusiva. Drepturile, obligatiile, precum si termenii de utilizare sunt prevazute expres in cadrul unei Conventii-Regulament, postata la rubricile respective.

  Utilizatorilor le este interzisa:

 • indepartarea insemnelor www.infoprompt.ro, care identifica dreptul de autor al/asupra continutului, sau ale clientilor/partenerilor sai pentru materiale postate de acestia pe site.
 • modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, multiplicarea, distribuirea unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;
 • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea in scopuri comerciale sau de alta natura decat cele personale, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a informatiilor si fisierelor text, video si audio existente pe acest site
 • reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial sau de alta natura decat cel personal.
 • utilizarea continutului sau a marcii www.infoprompt.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare.
 • Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: contact (at) infoprompt.ro. Nerespectarea acestor prevederi implica raspunderea civila sau penala a celui responsabil. In cazul oricaror daune cauzate firmei S.C. LION COMMUNICATIONS S.R.L. sau unei terte parti, veti fi de acord sa platiti toate daunele integral.

  De asemenea, este interzisa:

 • crearea de legaturi la www.infoprompt.ro ale altor site-uri, fara un acord prealabil scris al administratorului. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al S.C. LION COMMUNICATIONS S.R.L., nu ne asumam responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat in mod abuziv si fraudulos, pentru pierderile sau prejudiciile pe care le-ar putea suferi cei care ajung astfel sa acceseze acel/acele domenii de pe internet. De asemenea, nu ne asumam responsabilitatea pentru materialele postate pe acel, acele site-uri precum si pentru materialele postate abuziv si fraudulos pe www.infoprompt.ro de catre alte persoane decat cele autorizate de catre S.C. LION COMMUNICATIONS S.R.L. sau pentru pagubele generate de o asemenea actiune. In cazul materialelor si informatiilor postate pe www.infoprompt.ro de catre utilizatori, la sectiunile de pe site care permit acest lucru, responsabilitatea acestui demers revine doar utilizatorului, asa cum prevede si Conventia-regulament postata la acele sectiuni. Nerespectarea acestor reguli si conditii atrage dupa sine sanctionarea celui care le incalca, conform legislatiei in vigoare.
 • blocarea sau impiedicarea functionarii in parametrii tehnici a activitatii site-ului www.infoprompt.ro, incercarea de a interveni, in orice scop si prin orice mijloace, in continutul site-lui, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop. Nerespectarea acestor prevederi implica raspunderea civila sau penala.
 • folosirea adreselor de e-mail publicate pe site pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de spam-uri
 • Reguli privind publicitatea si continutul furnizat de alte parti

  Anumite materiale de pe site pot sa fie furnizate de terte persoane cu care www.infoprompt.ro are relatii comerciale sau de alta natura. De asemenea, in interiorul continutului www.infoprompt.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare sau de alta natura ale unor terte persoane. www.infoprompt.ro, precum si administratorul sau, S.C. LION COMMUNICATIONS S.R.L., inclusiv angajatii sai, nu sunt responsabili sub nicio forma si in nici o masura asupra continutului furnizat de clientii, colaboratorii si utilizatorii sai, indiferent daca acesta este publicitar sau nu, daca anunta promotii, oferte, concursuri, beneficii, etc. De asemenea, www.infoprompt.ro.nu este responsabil de continutului paginilor externe la care un utilizator ajunge folosind un link postat pe paginile sale. In consecinta, cei mentionati mai sus nu pot fi facuti responsabili de pierderile, afectarea intereselor sau orice alta dauna, neajuns, problema, complicatie ce ar putea fi invocate de catre utilizatorul www.infoprompt.ro. Site-ul nu este responsabili pentru decizia si posibilele complicatii izvorite din decizia ca utilizatorul sa isi publice adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, pe oricare dintre paginile site-ului.

  Anumite sectiuni ale site-ului pot permite utilizatorului sa posteze un anumit continut. In cazul operelor postate de utilizatori, www.infoprompt.ro functioneaza intr-un regim de gazduire gratuita si ca atare nu poate fi facut responsabil pentru continutul postat de catre utilizatori pe serverul sau. Din cauza numarului mare de fisiere gazduite, este imposibil sa se faca o evaluare individuala si obiectiva a fiecarui continut postat de utilizatorii inregistrati. Administratorii site-ului www.infoprompt.ro au permanent in grija si depun eforturi constante si sustinute pentru identificarea si stergerea continutului ce ar incalca drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane. Avand in vedere insa faptul ca unul din scopurile site-ului www.infoprompt.ro este informarea publica legala, exista posibilitatea ca un anume continut postat de utilizatorii inregistrati sa incalce drepturile cuiva. In acest caz persoana vatamata este solicitata sa trimita o reclamatie intemeiata la: contact (at) infoprompt.ro, pentru a permite administratorilor www.infoprompt.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale pentru a inlatura materialul sau informatia reclamata. In conditiile in care utilizatorul constata ca un anumit continut aflat pe site-ul www.infoprompt.ro incalca drepturile sale de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, este solicitat sa trimita un email cu o reclamatie intemeiata la: contact (at) infoprompt.ro pentru a permite administratorilor www.infoprompt.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile Legii 365/2002 privind comertul electronic dar si a celorlalte reglementari.

  In cazul oricaror daune cauzate firmei S.C. LION COMMUNICATIONS S.R.L. sau unei terte parti, veti fi de acord sa platiti toate daunele integral.

  Schimbari ale site-ului

  www.infoprompt.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, www.infoprompt.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut, fara a-si justifica decizia si fara ca aceasta decizie sa presupuna asumarea vreunei raspunderi sau obligatii fata de utilizatorii, colaboratorii sau clientii sai.

  Inregistrare, parole si responsabilitati

  Accesul utilizatorului la serviciul de Newsletter sau la unele facilitati din cadrul siteului necesita inregistrarea cu un nume de utilizator si o parola. Fiecare utilizator se poate inregistra o singura data, folosind adresa de corespondenta (doar adresa completa, nu casuta postala, etc...). Contul creat in timpul inregistrarii nu poate fi transferat altui utilizator. In general, utilizatorii raspund pentru toate activitatiile desfasurate utilizand numele de utilizator si parola aleasa de ei. . Pastrarea secretului asupra acestei parole este responsabilitatea utilizatorului. Precizam insa ca nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi sigura 100%. In consecinta, in ciuda eforturilor www.infoprompt.ro de a proteja informatia personala postata/trimisa site-ului, nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise catre si de la serviciile online ale www.infoprompt.ro .In consecinta, postarea/transmiterea acestor informatii de catre utilizator presupune asumarea unui risc de catre utilizator, care nu poate fi eliminat sau garantat.

  Accesul utilizatorului la anumite servicii si informatii din cadrul www.infoprompt.ro poate fi protejat de o parola. Avand in vedere vulnerabilitatea sistemelor informatice on-line in fata atacurilor informatice, site-ul nu pute garanta 100% ca secretul parolei este garantat in sistemele sale de protectie, insa il asigura pe utilizator ca asigura standardele de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

  Suspendarea accesului

  www.infoprompt.ro isi rezerva dreptul, fara a notifica si fara a-si justifica decizia, sa suspende sau sa blocheze accesul unui utilizator la anumite sectiuni ale continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

  Date cu caracter personal

  www.infoprompt.ro respecta legislatia care reglementeaza colectarea datele cu caracter personal pe care le primeste, in speta Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Conform acestei legi, utilizatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care-l privesc si sa solicitate stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa la e-mail: contact (at) infoprompt.ro

  Scopul in care www.infoprompt.ro colecteaza datele personale este acela de a-si informa utilizatorii cu privire la informatii si stirile de interes aparute, participarea la concursuri ori participarea la campanii promotionale desfasurate de catre site. Mai precizam ca www.infoprompt.ro poate colecta informatii despre utilizator si prin intermediul cookies-urilor.

  Protejarea informatiilor cu caracter personal

  Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la utilizator sunt prioritare pentru administratorii www.infoprompt.ro . Site-ul va oferi unor terti informatia colectata doar in scopul informarii utilizatorului despre stirile, noutatile si promotiile comerciale de care acesta ar putea fi interesat. Site-ul isi rezerva dreptul de a intocmi materiale de prezentare/evidente/statistici privind traficul si numarul utilizatorilor/abonatilor www.infoprompt.ro catre clienti, beneficiari, colaboratori sau agentii de publicitate insa aceste materiale nu vor contine informatii cu caracter personal ale utilizatorilor nostri. Pe de alta parte, www.infoprompt.ro poate dezvalui informatii cu caracter personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cand este somat de o autoritate competenta in acest sens, sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor www.infoprompt.ro.

  Mesaje comerciale nesolicitate

  www.infoprompt.ro respecta legea referitoare la trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului. (spam). www.infoprompt.ro asigura posibilitatea abonarii la newsletter-ul sau cu noutati din site si informatii despre promotiile www.infoprompt.ro prin simpla introducere a emailului. Beneficiarul newsletter-ului are posibilitatea de a se dezabona in orice moment de la acest serviciu, atit printr-un link din fiecare email trimis, cit si pe pagina contului personal de pe www.infoprompt.ro. In cazul in care, din motive tehnice sau din alte motive, utilizatorul nu se poate dezabona/este deranjat sau invoca probleme generate de catre newsletterele trimise de catre www.infoprompt.ro poate trimite un email la: contact (at) infoprompt.ro iar solicitarea sa va fi rezolvata in cel mai scurt timp. Pe de alta parte, prin completarea campurilor din formularele de inregistrare, utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in bazele de date si sa primeasca newslettere cu privire la stiri si informatii ale ziarului on line infoprompt.ro; informatii despre produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte demersuri de marketing ale www.infoprompt.ro, ale clientilor si partenerilor sai.

  Raspunderea cu privire la gazduire/linkuri/browser

  Site-ul www.infoprompt.ro este gazduit de serverul unei terte societati comerciale. S.C. LION COMMUNICATIONS S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari generate din motive tehnice. S.C. LION COMMUNICATIONS S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru utilizarea www.infoprompt.ro.

  Termeni si conditii privind serviciile pre-platite si licitatiile INFOPROMPT

  Conditii generale

  Urmatorii termeni si conditii se aplica exclusiv in relatia de afaceri intre S.C. LION COMMUNICATIONS S.R.L. administrator al site-lui www.infoprompt.ro si utilizatorii site-ului in versiunea aplicabila la data utilizarii. Prin inregistrarea pe site-ul www.infoprompt.ro, utilizatorii accepta termenii si conditiile de mai jos. Administratorii site-lui recomanda citirea cu atentie a acestora si isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara nici o alta notificare.

  Conditii de participare/Inregistrare/Descalificare

  Fiecare utilizator se poate inregistra o singura data, folosind adresa de corespondenta (doar adresa completa, nu casuta postala, etc...). Contul creat in timpul inregistrarii nu poate fi transferat catre alt utilizator. In general, utilizatorii raspund pentru toate activitatiile desfasurate utilizand numele de utilizator si parola aleasa de ei. . Pastrarea secretului asupra acestei parole este responsabilitatea utilizatorului. Precizam insa ca nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi sigura 100%. In consecinta, in ciuda eforturilor www.infoprompt.ro de a proteja informatia personala postata/trimisa site-ului, nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise catre si de la serviciile online ale www.infoprompt.ro .In consecinta, postarea/transmiterea acestor informatii de catre utilizator presupune asumarea unui risc de catre utilizator, care nu poate fi eliminat sau garantat.Accesul utilizatorului la anumite servicii si informatii din cadrul www.infoprompt.ro poate fi protejat de o parola. Avand in vedere vulnerabilitatea sistemelor informatice on-line in fata atacurilor informatice, site-ul nu pute garanta 100% ca secretul parolei este garantat in sistemele sale de protectie, insa il asigura pe utilizator ca asigura standardele de securitate impuse de legislatia romana in vigoare. www.infoprompt.ro isi rezerva dreptul, fara a notifica si fara a-si justifica decizia, sa suspende sau sa blocheze accesul unui utilizator la anumite sectiuni ale continutul siteului sau la o parte a acestui continut.Un utilizator poate fi descalificat, daca a incalcat regulile site-ului sau drepturile altui utilizator. www.infoprompt.ro poate descalifica un utilizator daca are un drept justificat pentru protectia altor utilizatori, sau pentru a preveni manipularea, exemple fiind, cu titlu neexclusiv: neachitarea ofertelor, folosirea unui soft de ofertare neautorizat, sau mai multe conturi sunt pe numele aceluiasi utilizator.

  Cumpararea de credite pentru serviciile preplatite

  Dreptul de a solicita prestarea unui serviciu www.infoprompt.ro, denumit "credit", trebuie sa fie cumparat de utilizator inainte de a solicita acel serviciu Acest credit trebuie platite in avans prin card de credit/debit, sau prin virament in contul: R069 RNCB0106109757760001, deschis pe numele S.C. LION COMMUNICATIONS S.R.L

  Restituire credite/Limitarea raspunderii

  www.infoprompt.ro nu este responsabil pentru functionarea defectuoasa a computerului personal in timpul primii/receptarii serviciului solicitat si pentru functionarea defectuoasa a conexiunii de internet. Daca un asemena incident se intampla, utilizatorul este solicitat sa trimita un mail la: contact (at) infoprompt.ro, in care sa ceara retrimiterea informatiilor sau prestarea serviciului achizitionat.Creditele preplatite achizitionate de utilizator/beneficiar nu vor fi restituite, indiferent daca acesta le-a consumat doar partial.

  Responsabilitatea in cazul incalcarii termenilor si conditiilor acestui acord

  Raspunderea pentru incalcarea conditiilor din acest acord este reglementata prin prevederile prezentului acord completate cu prevederile legii civile si penale, dupa caz. In cazul oricaror daune cauzate firmei S.C. LION COMMUNICATIONS S.R.L sau unei terte parti, veti fi de acord sa platiti toate daunele integral.

  Clauze finale

  Prezentul acord este supus in intregime legii romane.

  Utilizatorul declara in mod expres ca a luat la cunostiinta in totalitate de prevederile prezentului acord si a inteles pe deplin modul de functionare al site-ului www.infoprompt.ro,administrat de catre S.C. LION COMMUNICATIONS S.R.L.

  Atentie la Phishing!
  "Phishing-ul" reprezinta o noua tehnica de furt a datelor sensibile (in special a numarului de card). Aceasta consta in reproducerea exacta/clonarea unei pagini de internet, care desi este identica cu originalul este un fals.

  IMPORTANT!
  www.infoprompt.ro nu va trimite niciodata un email prin care va solicita sa activati cardul in sistemul 3D Secure. Deasemenea, bancile nu vor trimite nicidata emailuri prin care sa solicitate activarea cardurilor in 3D Secure.

  NU DATI CURS NICI UNEI CEREREI DE ACTIVARE A CARDULUI DVS. VENITA PRIN EMAIL!

  Solutionarea litigiilor

  Reclamatiile si orice diferend generate de catre termenii si conditiile prezentului acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce acesta, sunt si vor fi interpretate si judecate in baza legislatiei romanesti actuale. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata Comisiei de Arbitraj de pe linga Camera de Comert si Industrie Cluj, iar in conditiile in care partile nu ajung la o intelegere, competenta va reveni instantelor romanesti de la sediul www.infoprompt.ro.


   
  Nume utilizator:
  Parola:
  Autentificare
  Recuperare Parolă
  Cont Nou
  Promo InfoPrompt
  SPALATORIE AUTO DE VANZARE

  Biroul Executorului Judecatoresc, Man Ovidiu Ioan, anunta scoaterea la vanzare silita a spalatoriei " Speed wash" din cadrul Centrului comercial Kaufland, ca urmare a unor titlu [...]

  Reclama ta aici !
  Cei mai frumosi sani
  Reclama ta aici !
  Paparazii Anonimi

  Ai reuşit să faci o fotografie sau o înregistrare video/audio cu personalităţi sau cu vedete pe care le-ai surprins în ipostaze neconforme cu statutul lor? Eşti interes [...]

  Fitosii Clujului

  Îi vedem mereu. Sunt lângă noi. Printre noi, însă mereu se consideră deasupra noastră. Pentru că au mai mulţi bani, se îmbracă doar cu haine de marcă, conduc maşi [...]

  Reclama ta aici !
  Gafe Stupide

  Câştigă bani şi fii jurnalist anonim!

  TRIMITE-NE ZILNIC GAFELE PE CARE LE-AI SESIZAT ŞI POŢI CÂŞTIGA 100 de Euro ![...]

  Reclama ta aici !
  Copyright © 2018 LION COMMUNICATIONS S.R.L. Toate drepturile rezervate.
  Home     Despre Noi     Contact     Forum     Publicitate     Termeni și Condiţii
  made by EIKON